Näytteilleasettaja, ilmoittautuminen Valtio Expoon alkaa 1.10.2024 klo 10!

Varmista paikkasi ensi vuoden tapahtumaan! Nopeus kannattaa, sillä paikat myydään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ensimmäiset ilmoittautujat voivat esittää toiveita osastopaikastaan ja varata lisäksi tietoiskun.

Valtio Expo järjestetään ensi vuonna 13. toukokuuta 2025 Marina Congress Centerissä Helsingissä. Näytteilleasettajien ilmoittautuminen käynnistyy tiistaina 1.10.2024 klo 10.00. Kävijöiden ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa alkuvuodesta 2025.

Ilmoittaudu mukaan 1.10. klo 10 ->

Valtionhallinnon suurimman vuotuisen tapahtuman tavoitteena on edistää yhteistyötä ja kohtaamisia valtionhallinnon toimijoiden sekä palveluja tuottavien yritysten kanssa. Expossa jaetaan tietoa, ideoita ja ajatuksia valtionhallinnon ajankohtaisista teemoista. Tapahtuman järjestää Valtiokonttori.

Hinnat

Näytteilleasettajan osallistumismaksu on alakertaan 3 350 euroa + alv. ja yläkertaan 2 750 euroa + alv. Tarjoamme myös pienosastoja yläkerrasta. Osasto on puolikas (3 m2) osasto. Pienosaston osallistumismaksu on 1 375 euroa + alv. Voitte tehdä ilmoittautumisen normaalisti lomakkeen kautta ja laittaa toiveeksi pienosaston.

Näytteilleasettajan osallistumismaksu sisältää osastopaikan, osallistumisen kuudelle henkilölle, näkyvyyden Valtio Expon verkkosivuilla ja Valtio Expon jatkot tapahtuman jälkeen. Messuosastolle tilattavat palvelut (esim. osaston rakentaminen, kalusteet) laskuttaa erikseen messurakentaja tai Marina.

Tietoiskun hinta on 1 200 euroa + alv. Näytteilleasettajien tietoiskuja on kahdessa salissa.

Tapahtuma on sekä kävijöiden että näytteilleasettajien suosikki

Viime keväänä Valtio Expoon osallistui reilut 1600 valtionhallinnon asiantuntijaa ja noin 80 näytteilleasettajaa. Tapahtuma sai sekä kävijöiltä että näytteilleasettajilta hyvän arvosanan. Tapahtuman kävijät sanoivat muun muassa seuraavaa:

”Hyvä kombo visiointia ja konkretiaa, sitä jatkossakin. Pitää olla hyötyä tämän päivän työhön, mutta pitää olla myös näkemystä ja ennakointia tulevasta.”

”Tapahtuma jossa todellakin voi verkostoitua aivan erinomaista!”

”Todella mielenkiintoisia esityksiä, tärkeistä aiheista ja erinomaisen hyviä puhujia.”

”Valtio Expo -päivä on vuoden paras työpäivä!”

”Mielenkiintoisia näytteilleasettajia ja hyviä tietoiskuja.”

”Parasta oli keskustelut näytteilleasettajien kanssa.”

”Tunnelma tapahtumassa oli todella hyvä ja iloinen.”

Katso tunnelmia edellisistä Valtio Expoista

Lisätiedot

Lue lisää: Tietoa näytteilleasettajille

Yhteyshenkilö:
Projektipäällikkö Laura Salmi
puhelin: 0295 502 494
s-posti: laura.salmi(at)valtiokonttori.fi tai
valtio.expo(at)valtiokonttori.fi

Toivottavasti nähdään Valtio Expossa! <3